Kağıt Çanta Modelleri ve Fiyatları

Kağıt Çanta Modelleri ve Fiyatları

Kağıt Çanta Modelleri ve Fiyatları

Kağıt Çantalar, geri dönüşüm ürünlerinin revaçta olduğu son yıllarda, kullanım alanı genişleyen ürünler arasında yerini aldı.

Kağıt çantalar özellikle naylon poşetlerden farklı olarak insan sağlığı için tehdit oluşturmayan ürünlerdir. İmalat sürecinde tercih edilen hammaddelere bağlı olarak insan sağlığı üzerinde olumlu etkilere de sahip olan çantalar için alternatif ölçülerde ve tasarımlarda ürünlere sahip olmak mümkün olmaktadır.

Kağıt Çanta Modelleri

Gelişen teknoloji ile birlikte insanların sosyalleşme mecraları ve kitlelerin alışveriş alışkanlıklarında köklü değişiklikler yaşandı. Özellikle online platformlar içerisinde yer almayan firmaların uğradığı ticari kayıplar, telafi edilemez boyutlara kadar ulaşmayı başardı.

Reklamcılık sektöründe de önemli değişikliklere sebep olan bu durumdan dolayı, kişisel veya tüzel markaların tamamında, en yaygın şekilde reklam yapılabilen alanlara rağbet arttı. Kağıt çantalar, promosyon ve reklam faaliyetlerinde, diğer alternatiflerin önünde yer alarak, sektör içerisinde kullanılması şart olan ürünler listesinde ilk sıralarda yer almaya başladı. Bu tercihin sebepleri arasında;

  • Herkes tarafından kullanılabilir olması
  • Yaş ve cinsiyet fark etmeksizin sahip olunabilmesi
  • Reklam için önemli bir parametre olan, her yerde her zaman sergilenebilir olması
  • Kişiselleştirilebilir bir ürün olması
  • Marka değerini arttırabilecek detaylara uygun olması ve baskı ile logo, tasarımları kabul eden bir yapıya sahip olması
  • İnsan sağlığını tehdit etmemesi

gibi sebepler sıralanabilmektedir.

Firmalar, kendi tasarladıkları grafikleri ve logo çalışmalarını, eşantiyon ürün kategorisinde uygulayabilir ve kağıt çantaları en önemli reklam mecrası olarak değerlendirebilmektedir.

Baskılı Kağıt Çanta

Kağıttan üretilen malzemelerin en önemli özelliği, ürünlerin üzerine istenilen tarzda çizilen tasarımların, talep edilen ölçüde uygulanabilmesidir. Sadece ticari amaçla satın alınmayan bu ürünler aynı zamanda kişisel öğelerin de yer alabildiği, birer mobil sergi alanlarıdır.

Ezcane çantalarından market torbalarına kadar birçok alanda kullanılan bu ürünlerde, renk ve ölçü fark etmeksizin üretim yapmak mümkün olmaktadır.

Markamız ile işbirliği yapmanız halinde hem talepleriniz ince ayrıntılarına kadar analiz edilir hem de sektör içerisinde kazanılmış tecrübelere dayanarak, firmanızın ön plana çıkması için tespit edilen detaylar hakkında onayınıza sunulmak üzere tekliflerde bulunulur.

Tasarım çalışmalarınızda tercih ettiğiniz görsellerin baskılı çanta siparişlerinize uygulanması yapılırken aynı zamanda özel tasarımlar talep etmeniz halinde de teknik destek hizmetlerine bizimle ulaşabilirsiniz.

C-POST markasından yapacağınız toptan çanta siparişleriniz için standart olarak üretilen kağıt çanta modellerinden tercihlerinizi yapabilirsiniz. Markamız üretimleri dahilinde;

  • Kağıt Eczane Çantası
  • Kulplu Eczane Çantası
  • El Geçmeli Kağıt Çanta
  • Kulplu Körüklü Kağıt Çanta

alternatiflerinden sipariş verebilirsiniz. Tercihleriniz doğrultusunda seri ve toptan üretimlere sahip olabilirsiniz.

Kağıt Çanta Ölçüleri

Üretici firma olmanın avantajları arasında yer alan özel ürün üretimleri sunma imkanına sahip olan c-post ile siz de projelerinizde ve çalışmalarınızda kullanacağınız torbalar için teknik detayları belirleyebilirsiniz.

Aracı firmalardan verilecek her sipariş, hazır üretim modelleri arsından zorunlu bir tercih yapmanızı gerektirecektir. Bizimle yapacağınız işbirliğinde, üretim kapasitesi ve ölçekleri paylaşılan makinelere uygun olan farklı model ve ölçülerdeki çantalara toptan alım yoluyla sahip olabilirsiniz.

Bu sebeple standart bir çanta ölçüsü belirlenmeyen siparişler için öncelik olarak belirlenen kriter, sahip olduğunuz marka değeridir. Markanız ve firmanız için en uygun olan tasarımların yer aldığı ölçülerde üretim yapma misyonumuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hem renk hem tasarım hem de ölçü bazında tercihleriniz incelendikten sonra, sipariş olarak geçecek ürün modelinden örnek sunuyoruz ve onayınız ile birlikte seri üretim aşamasına geçiyoruz.

Kağıt Poşet Fiyatları Toptan

Ticari faaliyet gösteren firmaların birçoğu hammadde olarak kağıt tercih edilen çanta modellerinden sipariş vermektedir. C-Post ile işbirliği yaparak siz de uygu fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz ve yüksek sayıdaki toptan çanta siparişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Çanta üretim alanında çeşitli malzeme ve tasarımlar dahilinde üretimlerine devam eden firmamız, üretici marka olduğu için; sipariş kotanıza göre özel ölçekli ve özel tasarımlı çalışmalar da yapmaktadır.

Bu çalışmalar için siparişlerinize bağlı olarak standart bir fiyat sunulamamaktadır. Değişen hammadde fiyatları, verilen siparişin makine ölçeklerine ve kapasitesine uygun olması, tercih edilecek çanta tasarımı, talep edilen kalite vb. özellikler, belirlenecek olan fiyatlar üzerinde doğrudan etkili olan parametrelerdir.

Siz de toptan çanta, bez çanta, kağıt çanta ve reklam promosyon çanta kategorisi kapsamındaki taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Analiz edilen verilere göre üretimlerin teknik özellikleri hakkında detayları öğrenebilir ve güncel fiyatlar hakkında net bilgileri talep edebilirsiniz. Siparişleriniz ve sorularınız için iletişim adreslerimizden bize ulaşmanız yeterli olacaktır.