Bez Çantalar

Bez Çantalar

Bez Çantalar

Bez Çantalar son yıllarda gittikçe artan bir şekilde kullanım alanını genişletmeye devam ediyor. Özellikle yaşanan son pandemi sürecinin de etkisi ile değeri bir kez daha ön plana çıkan sağlıklı ürünler kategorisinde yer alan bez çantalar için farklı modellerde torbalara sahip olmak mümkün oluyor.

Bez Çantalar için farklı kullanım amaçlarına göre modeller üretmek mümkün olurken; markalar için hem ölçülendirme alanında esneklik payı olan torbaların sipariş verilmesi hem de reklam ve pazarlama alanında yeni bir alan açılması imkanı sağlanabiliyor.

Bez Çanta Modelleri

Bez çantalar kullanım amacıyla kendi içerisinde alternatifler sunan taşıma torba araçları olarak bilinmektedir. Özellikle son yıllarda artan reklamcılık faaliyetlerinde önemli bir yere sahip olan bez çantaların çeşitli modelleri revaçta kalarak popüler ürünler listelerinde ilk sıralarda yer almaktadır.

Kullanıcı taleplerine göre farklı ölçü, renk ve tasarımlarda üretilmeye müsait bir yapıya sahip olan bez çantalar; bu özelliği sebebiyle aslında çok fazla sayıda modele de sahip olmaktadır.

Genel olarak piyasa içerisinde kullanım amaçlarını karşılamak için standart şekilde üretilen birkaç model bulunmaktadır. Bu modeller;

  • Ham Bez Çanta,
  • Desenli Omuz Çantası,
  • Eczane Çantaları,
  • Fuar Çantası,
  • Bez Kese,
  • Alışveriş Çantası,
  • Bez Market Çantası

gibi çanta çeşitlerinden, çok sayıda toptan seri üretim siparişlerinizi vermek mümkün olmaktadır.

Kumaş Çanta Modelleri

Bez çantalar temel olarak ikiye ayrılmaktadır. Bunlar ham bez çanta ve tüketime hazır olan baskılı bez çantalardır. Bu iki kategorinin dışında belirlenen tüm bez çantalar; renk seçimi, ölçü ve tasarım farkları, hammadde farkları gibi sebeplerle belirli kategorilere ayrılırlar.

Kumaş bez çantaların da en büyük özelliği; doğada dönüşümü zor olan naylon torbalar gibi kalmadan, geri dönüştürülebilir sağlıklı malzemelerden üretilmesi olarak ön plana çıkartılabilir.

Kumaşın belirli bir sıklıkta dokunması ile imâl edilen bez torbalar için; dokuma yapılan ip ve pamuk sıklığı önem arz eder. Sık dokunana kumaş torbalar daha az şekilde esnek halde üretilir ve duruş itibariyle logo basılması, reklamcılık verilerinin sergilenmesi için daha geniş ve düz bir yüzey sunar.

Öte yandan daha seyrek şekilde dokuması yapılan bez çantaların ise kullanım açısından rahatlığı özellikle kişiselleştirebilir aksesuar taşımayı sevenler tarafından tercih edilmektedir. Esnekliği sayesinde kolay taşınabilen bu bez çanta modelinde, kişisel baskıların transferi de dahil olmak üzere birçok özellikte imkana sahip olunmaktadır.

 Bez Poşet

Toptan poşet alımında kullanılan tabirlerden bir tanesi olan bez poşetler de aynı bez torbalarda olduğu gibi alternatif ürün yelpazesine sahiptir. Doğal ürünler ile üretilen poşetler olması sebebi ile tercih edilen bu model, son yıllarda kullanım alanını gündelik yaşama girecek kadar genişletti.

Kumaş çanta, tela çanta, nonwoven çanta kategorilerinde de görülen bez poşetler, genel olarak kullanılan hammadde tercihlerinden dolayı farklı çalışmalar içerisinde değerlendirilebilmektedir.

c-post olarak verdiğimiz toptan bez poşet, toptan bez çanta ve ham bez çanta hizmetlerimizde, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak imalat sürecimize başlamaktayız. Öncelikli olarak müşteri taleplerini dikkate alan, alanında uzman ekibimiz tarafından beklentiler analiz edilmektedir.

Bir sonraki aşamada ise projeleriniz ve bez çanta kullanımı için tercih ettiğiniz sektörün veri analizi yapılmaktadır. Son aşamada sizin ve çalışmalarınız dahilinde optimum olarak belirlenen çözümler sunulur ve hem tasarım hem ölçü hem de tercih edilecek olan model üzerinde uzlaşıya varılması süreci başlatılır.

Bez Çantalar Fiyat

Bez çantaların fiyat politikaları güncel kurlara bağlı olarak farklı göstermektedir. Türkiye genelinde tek bir model için sabit fiyat tarifesi belirlenmesi mümkün olmamaktadır. C-post markası olarak bu aşamada da müşteri odaklı şekilde çözüm üretmeye devam ettiğimiz için sektörün lider markası olma yolundaki çalışmalarımız başarılı şekilde devam etmektedir.

Ucuz bez çanta, uygun fiyatlı bez poşet talebinde bulunan müşteriler genel olarak “bez torba fiyatları” ve bez poşet maliyeti gibi aramalar yaparak, üretim maliyetlerini en uygun seviyede tutmayı amaçlamaktadır.

Ankara Ostim merkezli olarak yürüttüğümüz imalat çalışmalarımızda, “c-post” olarak müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz için her sipariş öncesinde tasarım yapma ve ölçü belirleme sürecinde teknik destek sağlamaktayız.

Siz de bez torba/poşet siparişleriniz için kaliteli ürünleri en avantajlı fiyatlar üzerinden talep etmek için iletişim adreslerimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz. Online adreslerimizden sorularınızı yöneltebilir ve cevabını talep ettiğiniz her detay hakkında bilgi almak için Ankara merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.