Eczane Poşeti Toptan

Eczane Poşeti Toptan

Eczane Poşeti Toptan

Eczane Poşeti Toptan ihtiyaçlarınız için C-Post Paketleme Ürünleri iletişime geçebilir; eczane poşeti fiyatları ve modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz. İstediğiniz ebat ve modelde siparişlerinizi hazırlayarak zamanında teslim etmekteyiz.

Eczane Poşeti Toptan üretimimiz en fazla tüketilen küçük boydan sizin ihtiyacınız olan farklı ölçülere göre de üretilebilmektedir. Baskılı veya baskısız üretilen modellerimiz el geçmeli poşet olarak adlandırılmakta kolay yırtılmaz, yapışmaz ve kaliteli baskı formundadır.

Ucuz Eczane Poşeti

Eczane poşetlerinde maliyeti etkileyen faktörler:

  • Poşetin ebatları
  • Baskılı veya baskısız olması
  • Materyal kalitesi

olarak kısaca özetlenebilir. C-Post Paketleme Ürünleri olarak sizlere en uygun fiyat teklifini sunmakta, ekonomik çözümler üretmekteyiz. Sadece ürün taşıma için değil, aynı zamanda işletmenizin reklam yüzü olması için baskılı modelleri tercih edebilirsiniz. Maliyeti düşürmek için ise baskısız modellerden sipariş verebilirsiniz.

Ucuz Eczane Poşeti toptan ihtiyaçlarınıza fiyat teklifimizi almadan karar vermeyiniz. İnternet sitemiz üzerindeki iletişim formlarından, mail adresimizden ve telefon numaramızdan bizimle irtibata geçerek fiyat teklifi talep edebilirsiniz.

Ankara Toptan Eczane Poşeti

Sektörde 15 yılı aşan deneyimizle ISO-9001:2000 kalite belgeli üretim yapabilen firmamız Toptan Eczane Poşeti ihtiyaçlarınıza hızlı ve en uygun maliyetlerle cevap vermektedir. 25 kg baskılı poşet imalatı, büyük boy bio el geçmeli poşet, market poşetleri, atlet poşet, naylon poşet fiyatları gibi ihtiyaçlarınızda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Toptan siparişlerde en fazla ihtiyaç duyulan ölçüler:

  • 16*27 cm Küçük Boy
  • 20*30 cm Orta Boy
  • 30*60 cm Büyük Boy

olarak sıralanabilir. Ancak bu ölçüler taleplerinize göre değişiklik gösterebilmektedir. İletmenizin aynı zamanda reklam yüzü de olabilen baskılı poşet fiyatları hakkında detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Mini Eczane Poşeti

İlaç poşeti olarak da isimlendirilen mini boy eczane poşetleri sektörde en fazla tüketilen ebattır. İlaçların boyutuna göre değişmekle birlikte 3-4 adete kadar kullanılabilen bu boy en fazla sipariş verilen modelimizdir. Genellikle 16*27 cm – 15*25 cm gibi ölçülerde tercih edilmektedir.

Eczane ve sağlık merkezlerinde kullanılan bu üretimimiz tercihe göre baskılı veya baskısız yapılabilmektedir. Özenle paketleme yaparak teslim ettiğimiz siparişlerinizi uzun süre saklayabilir, ihtiyacınız oldukça kullanabilirsiniz.

Eczane ve medikal işletmeler için bez çanta ve poşet kullanımlarında sağlıklı ve kaliteli üretim önemli bir kriter olarak gözetilir. Konvansiyonel üretim bandında imal edilen çantalar ve naylon poşetlerin yanında nonwoven çanta (dikişsiz kumaş) modellerimizle de sizlere hizmet vermekteyiz.

Eczane Poşeti Fiyatları

İmal edilen çantanın, torbanın veya poşetin fiyatını etkileyen bazı kriterler:

  • İmalatta kullanılan hammadde
  • El geçmeli, atlet veya torba tipi seçimi
  • İhtiyaç duyulan ebat
  • Kullanılan hammaddenin sarfiyatı
  • Baskılı ya da baskısız seçimi
  • Baskılı çantalarda özel tasarım ihtiyacının olup olmadığı

Hammadde maliyetlerine göre güncellenen fiyatlar hakkında bilgi almak için C-Post Paketleme Ürünleri ile iletişime geçebilirsiniz. Firmamızın toptan siparişlerinize özel kampanyalarından ve avantajlı fiyatlarından siz de faydalanmak için iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.