Eczane Poşeti Fiyatları

Eczane Poşeti Fiyatları

Eczane Poşeti Fiyatları

Eczane poşeti fiyatları, taleplere ve eczanın sipariş vereceği poşetin kullanım amaçlarına göre farklılık göstermektedir. Özellikle sadece ürün taşıma olarak değil; spesifik bir eczanenin reklamının yapılacağı poşetlerin fiyatlarına bazı farklı masraf kalemleri eklenmektedir.

Eczane poşeti fiyatları, sipariş verilecek olan ürünün baskısına, hammaddesine ve sipariş hacminin genişliğini göre belirlenmektedir. Boyut farkı açısından da alternatiflere sahip olan bu ürünlerin net fiyatını tespit etmek için, talep edilen ürünün teknik özellikleri ve sipariş miktarının belirlenmesi gerekmektedir.

Eczane Bez Torba

Poşet sanayinde genel olarak naylon veya özellikle petrol bazlı sentetik dokuma ürünleri kullanılmaktadır. Eczane çantalarının üretiminde, gıda ürünlerinde de olduğu gibi, hammadde kullanım sınırlaması yer almaktadır.

Özellikle kanserojen olan ve insan sağlığını doğrudan tehdit eden hammaddelerin üretim aşamasının kanunen yasaklandığı eczane poşeti üretimleri için; bakanlık onaylı belgelere sahip olan, insan sağlığına uygun olan ürünlerin kullanımı için icazet verilmektedir.

C-Post olarak; insan sağlığına tehdit unsurları içeren herhangi bir hammadde kullanmadığımız, denetleme raporlarıyla sabit tutulan, kıvanç duyduğumuz özelliklerimiz arasında yer almaktadır.

Bu sebeple; özellikle eczacı firmaların taşıyıcı ürün siparişlerinde, müşteri tercihine bağlı olarak sunduğumuz bez çanta üretimlerimiz, sektör içerisinde sıklıkla tercih edilen, sağlıklı ürünler olarak yer almaktadır.

Eczane Poşeti Toptan

İlaç sanayinin, son olarak hasta ve tüketiciye sunulduğu merkezler olarak önemli bir misyona sahip olan eczaneler için, firma maliyetleri açısından önemli bir kısımda poşetlerin yer aldığı bilinmektedir. Son yıllarda firma reklamlarının da yapıldığı alanlar olarak ön plana çıkan torba ve poşetler için toptan ürün tedarik edilecek firmaların sayısında gözle görülür bir azalma tespit edilmektedir.

Toptan eczane çantası alımları konusunda da hizmetlerine devam eden ve sektör içerisindeki tecrübelerini her müşterisi ile eşit orantıda paylaşmayı misyon olarak benimseyen C-Post markası ile iş birliği yaparak, siz de çalışmalarınızda ihtiyaç duyduğunuz özellik ve sayıda çantaya sahip olabilirsiniz.

Toptan poşet satın almanın birçok özelliğinin olmasının yanında, ticari anlamda da birtakım avantajlar sunduğu bilinmektedir. Özellikle, klasik poşet ve torba temininde yapılacak olan yüksek hacimli ürün siparişlerinde, seri üretim özelliklerine bağlı olarak ciddi meblağlara ulaşan kampanyaların sunulması mümkün olmaktadır.

Bu siparişlerin tarifesini belirleyen en önemli unsurlar;

  • Talep edilen poşet üretiminde kullanılacak olan maddeler
  • Özel üretim tercih edilen modeller için belirlenen ölçüler
  • Tercihlere bağlı olarak opsiyon olarak sunulan tasarımlar
  • Verilecek olan siparişin sayısı

gibi parametreler olmaktadır.

Eczane Poşeti Üreticileri

Eczane Poşeti imalatçıları, Türkiye genelinde iki farklı statüde üretimlerine devam etmektedir. Bir kısım üretici firma, sadece atölye kapsamında, temin edilen ürünlerin makinelerdeki imalatını yaparak çalışmalarına devam ederken; sanayi üretici markalar ise geniş hacimdeki özel üretim modellerinin imalatını gerçekleştirebilecek kapasiteye sahip olan, tasarım ve modelleme alanında bir ekibe sahip olan markalar olarak bilinmektedir.

Ankara merkezli olarak çalışmalarına devam eden C-Post; bu sınıflandırma içerisinde, müşteri odaklı düşünerek imal ettiği ürünlerde, özel tasarım yapabilme, talep edilen ölçüde poşetler üretebilme kapasitesine sahip olan, bez torba ve poşet üreticileri arasında yer almaktadır.

Ankara Eczane Poşeti Fiyatları

Ankara genelinde yer alan üretici firmaların, ortak bir tarife ile poşet üretim ve maliyet sunması, günümüz koşullarında mümkün olmamaktadır. Bu durumun başlıca sebebi, üretim maliyetlerinin sıklıkla değişmesi, üretim aşamasında kullanılan ithal ürünlerin ücretlerinin değişmesi ve sipariş üzerinden talep edilen ürünlerin birbirinden farklı teknik özelliklere sahip olması olarak gösterilmektedir.

Eczane poşeti fiyatları konusunda daha detaylı bilgi almak için, üretici firmaya birtakım donelerin sunulması gerekmektedir.

Sipariş adedi, sipariş modeli ve baskılı talep edilmesi durumunda tasarım yapılacak ürünün detayları hakkında bilgilendirme yapılan üreticiden, net fiyat bilgisine erişmek mümkün olmaktadır.

Siz de toptan eczane poşeti siparişleriniz hakkında detaylı bilgi almak ve taleplerinizi yöneltmek için, iletişim adreslerimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz.